Wednesday, December 28, 2011

Segmen - 5 blog paling diminati 2011..by Nizam Ijam

Assalamualaikum...

hari ni adalah entry secara jujur.no troll
harihari indah dengan hingusan nyaman di fajar pagi tak lengkap kalau tak mengintai di sebalik blogblog yang best!
so
aku princess bidadari wanie menitahkan bahawa beta nak berlibur dengan mengejoin segmen yang diutarakan oleh blogger yang bes lagi masyuk..is is Nizam Ijam! tepuk tangan semuaa!!

apakah apakah segmen yang terkeluar dari otaknya ituh?

klik sini untuk join
5 blog yang paling menjadi kecintaan jantung beta ialah:
taraa!!

nombot 1: Kari Ngeri
blog yang paling brutal zaman ini.yeah! ditarik dengan tagline nya yang ganas lagi mengancam.beta suka blog ni sebab blog ni sangat penuh dengan gambar.bukan gambar sepangebob seluarkotak okes.tapi gambargambar ngeri yang dicollectkan dari seluruh dunia.menarik sebab cerita macam ni jarang disiarkan diblog lain.menyemai rasa takut kepada Allah.takut nak mati dalam keadaan camtuh.

nombot 2:Ben Ashaari
blog yang jujur.ni la contoh blogger baik tahu!suka sebab banyak post beliau taipnaip pasal apa yang kat sekeliling kita.apa yang berlaku kat kelingpinggang dia suma dia taip.selau ja pikiran beliau nampak serasi ja dengan reader.beliau taip apa yang beliau nak taip.

nombot 3:Informasi Dot My
blog yang super giler bes! melimpah betul info dalam blog ni.pelik.dunia.gosip.agama.pendekringkaslahsemua dalam satu.senang lagi menjimatkan masa.

nombot 4:Lyssa Faizureen
owner blog yang sangat comel.blog pun comel.suka dengan tutorial yang dikasik beliau.senang dan menjadi.blogger yang sangatsangat berjaya.patut tahu untuk dijadikan contoh kepada blogger lain.

nombot 5:Yuyu Zulaikha
blog ni la yang menjadi antena untuk beta join apekebende blog ni.ayatayat cinta beliau lawak dalam keseriusan.lawak yang menjadi dan membuatkan beta terhinjuthinjut gelak tersembur airliur bila baca blog beliau ni.saya fleksibel.

blog ni korang wajib lawat tahu.sangat menarik .
tengok banyak genre yang aku pilih kan?
pastikan blog ni menjadi pilihan korang time berjalanjalan di blog okes!

saya tag: izani , nova
peace
;)







12 comments:

NOVA said...

thanks dear sebap sudi tag nama saya... alhamdulilah walaupon saya baru dalam dunia blogger nie.. saya harap dngn ada nya entri awak nie saya akan belajar lg pasal blogg dengan depa... ^_^ n dngn sebaik mungkin...

Nizam Ijam said...

thanks sebab join tau.. jgn cekik saya..hehe

eva said...

blog2 yang menarik.. nak terjah diaorg jugak..

NOOR FATIN said...

saya terjah je semua yang mana komen saya,follow saya. errr saya kerap baca beautiful nara dan cik epal kot. yg lain2 sgt jarang. hehehhe

Ku Azhar said...

waaa...terbaekk la! :)

Tukang Kentut said...

blog2 ni sumer mmg selalu diterjah dah ni..hehe!

MuniRAH Kadir said...

dtg dr segmen yg sama...:)

http://munirahkadir.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011-by.html

Fendy said...

Salam Ceria Tuan Blog(Wanie).
Singgah Dari SEGMEN yang sama.
semoga kita menjadikan blog lebih bermanfaat di masa hadapan...InsyaAllah

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

ahowk orang islam said...

banyak blog kena pi. heheheh

fiq. said...

yg kari ngeri tu memang terbaik, bila rasa diri ekstrem je, lalu nak baca blog tu, hewhew

mekjangok said...

salam kenal & follow..dari segmen yg sama..jom follow

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2011/12/5-blog-paling-di-minati.html

Karbon Kopie said...

semua blog2 famous amos..