Sunday, December 25, 2011

#AKU SEORANG YANG MEMALUKAN

Assalamualaikum....

haihaihai....
muka buatbuat hepi...
padahal frust tak berlagu..
aku berjaya menjunjunjung 8A 1C weh! weh!weh!
pandang sini!!
muka kecewa....tak ader siapa pandang...budak pelik yang tak dapat nak bangga kan makpak dia sendiri!!!
ohh..malumalumalu... :-(


ehm...back to the story.... hidup mesti diteruskan...
mak aku kata SPM nanti buat bagi dapat straight A...
huh??huh??huh??
tingginya harapan beliau...yang aku nih nak sambung form 4 pun dah tak ada spirit tahu?
aku nak merasa naik pentas woi!! bangga woi!!
bapak aku senyum sampai ke telinga hoi!
heh..tu kenangan tahun lepas....sekarang tak dak dah....

:-(
assalamualaikum

18 comments:

Didi Bee said...

la..jngn la kecewa sngt..tabah je..

Qil_H0shi said...

ay0y0.,da 0ke lah!!ngade je nx frust2 :D.,pjlnan msh pnjg.,

| schaza | said...

np malu plak.. bangga laa 8A 1C :) jgn sedeyh laa. .

Ily Aqi said...

haisshh..awak dah berjaya buat mak ayah awak bangga..dah ok da result tu..bersyukurla dgn nikmat yg Allah bg ..jgn ingt nak buat mak ayah bangga dgn result je..akhlak,tingkah laku yg sopan,hormat orang tua tu pun salah satu cara nak banggakan ibu bapa . .jgn sempitkan skop tu . .

cuba pk ramai lagi yg kurg bernasib baik ..kawan2 akak result cmrlang time sekolah tapi akhlak rosak kat U!! bila sampai kampus , pelajaran menurun..haisshh bersyukurlahh . .byk lagi exam yg kena tempuh . .

Muhd Ashraf Muizz said...

ok la tu... nanti Spm buat yang terbaik.. ^_^ ashraf follow sini

!-CintaSiGadisTembam-! said...

adq nie bru PMR byk lg cabaran kt luar tu , uat kn semgt ,

ezzu said...

xyah nk kecewa sgt lh...okey pe result cmtu...bersykur dgn ape yg diberikan...mungkin usaha kita memg setakat tu jer...hehehehe

r-5 said...

8A 1C je dek! awat nak malu plak! spm lagi penting! bolot semua A's time SPM baru gempak~!

wanie said...

erm..tima ksih sangat2 semua ..
hmmm....senyum ja la..
sbb ada rakan blogger sdi bgi smgt..
:D

.hack//Legend of the Twilight said...

untung la dapat 8A 1C KEna lah bersyukur

'mitchie' yusoff said...

emmm ... spm bg straight ok

Miss Kagimoto said...

never give-up !!! :)

zuwaieka said...

bersyukur laa , tu pon da okey tau !

mimi said...

larhh ok la tuu

Asnida Ridzuan said...

Wohh, dah bersyukur lahh dapat 8A 1c,
sbjek ape yang C tuhh ??
Tahniah :).

eiyna zhafirah said...

dah oke pe 8A 1C tuh !
rilex la :)
spm ade lg..

Farhana Adwa said...

Ermmm,,
klaw ya p0wn x saah la nx frust sgt. PMR juz p'mulaan bg kte..
s0, x sah la kesal ngn tindkn amik arab 4 Pmr yg mnybabkn x dpt straight A's.. anyway, CONGRTE!!!

shanas ishak said...

buat lg yg terbaik yaw ! rilex k