Tuesday, November 29, 2011

Kau hot,aku hot...

Assalamualaikum....

dah heboh sana sini kan pasal orang hot yang berasa top.
jugak pasal orang tak hot yang jeles kat orang hot.
orang tak hot teringin nak jadi hot.wat status apa pun ada ja orang nak like.


...jealousy is another story then.
kalau tak ada perasaan jeles tak kan korang nak pulun bersusah payah baca buku masa tengah exam kan. tak boleh biarkan orang lain menjadi lebih pandai daripada kita.
kalau tak ada perasaan jeles tak kan korang nak biarkan 5 sense korang ditindas melihat pakwe korang dingorat oleh aweks cuns melecuns kan

WELL...EVERYBODY WANNA BE ON TOP


so the hotter ones janganlah rasa selesa bila berada di top okeyh! hidup macam roda...sekejap ade sekejap takde..hihi,teriklan chipsmore pulak. +_+

bagi aku la kan..tak perlu jadi hot.cuma berusaha untuk jadi top.
NOT HOT ,BUT TOP

assalamualaikum...

3 comments:

Sinichi Edogawa said...

yeahhhh.... nasib baik aku tak hot.. aku sejukkan guna ais.... kui3~...

ღ Nurrul said...

Setuju sangat-sangat kak ! ! !
hmm , jadi yang top susah daripada cari yang hot.. :)

wanie said...

hahaha3...xmau hot..tapi top oke!! :)