Wednesday, October 19, 2011

Shawl Corak Babi? ade bran tak?

Assalamualaikum...

haii..macam macam dah kan dunia skang nih...demi untuk melariskan perniagaan,peniaga sanggup jual benda ni~haih..tudia ayat buku tuu~~


korang kenal tak game angry bird?alaa...yang best siot gilaa tuu..korang mesti pernah main kan?
seyes seronok terlompat-lompat bila aku dapat mengkelempung kelempangkan babi-babi hijau dia..
huh..seronok gilaa..tapi kan dek kerana kepopularan retis nya angry bird ni sampai dimana-mana ada angry bird
handbag,beg sekolah,purse, colouring book pon ada!!
yeah...maka ia pon dicetak di shawl yang korang dok pakai tuh..alaa...lilit merata keliling tengkuk tu....
korang yang penggemar shawl termasuk aku  ade bran tak nak pakai shawl yang corak camni??
aku hadiahkan kat korang nih..hik hik..pakaila..pakailaa....


'comel tak?'


LOL...manusia manala sanggup nak pakai ni....


trimas!



2 comments:

Chenta Qaseh said...

haha..kalo sy pakai konpem kena balun awal2 ag ngan bapak sy ..haha

Allya Syahirah Riff said...

babi angry bird comel dak? haha.