Monday, October 24, 2011

Khinzir melahirkan manusia

Assalamualaikum...

nak post lagi boleh tak??
mestilah boleh..korang tak yah jawap pun tak pe..ni kan blog aku..aku punyer suke r...

okeh...hari ni aku nak cerita pasal sorang anak manusia yang dilahirkan oleh sekor khinzir..

pada tahun yang keberapa ntah..seorang khinzir yang kiut telah berjaya membenarkan anak manusianya didelivered kan ke dunia.Kejadian ini dengan kadar segeranya telah menggegarkan para doktor yang segera bergegas ke negori Soviet Union untuk mengusha bayi yang 'comel ' tuh

Anak kecik yang dianugerahkan nama Alexander dilahirkan dengan berat 3 kilo,mulut dan muncungnya sama seperti khinzir.Kakinya seperti manusia tetapi tangannya serupa seperti binatang tersebut....
bak kata pepatah~serupa tapi tak sama

budak nih mempunyai otak seperti manusia tapi kadang2 menangis mintak susu malam2 dengan suara bayi
dan juga kadang2 mendengus seperti khinzir....
krohh...krohh..  sama tak??lebih kurang camtu la bunyinyer..

Ini kerana bapak khinzir  a.k.a penternak tuh telah mengatalkan tangannya mencampur gaulkan air mani dalam khinzir tersebut...
percubaan pertama:anak pompuan~~gagal
cubaan kedua:anak lelaki~~berjaya

pelikkan khinzir boleh mengandungkan manusia.Walaucamner pon anak khinzir ni lebih suka hidup sebagai khinzir dari hidup sebagai manusia kerana beliau lebih suka berkubang dalam air kotor dari mandi seperti manusia.


huh...kesian gila kat anak kecik nih....
alih2 dilahirkan dengan nama Alexander a/l Khinzir
malu kot..

okeh...
sampai sini jaaa

assalamualaikum

silahkan baca

2 comments:

AfiQnAz said...

haha.. weyh2.. dri na ang dpt cta plik2 nyh??

wanie said...

ader la...secret lorh..afiqnaz oii