Monday, October 17, 2011

HUH:Top Ten Video Games 2011

Assalamulaikum...
hye peeps!

korang suka main games tak?kalau camtu korang mesti nak tau carta terbaru untuk top video games tahun ni,kan?meh usha tengok yaw!!!

10.Star Wars:The Old Republic
     *tukang publish:LucasArts



9.Crysis 2
   *tukang publish:Electronic Arts




8.Rage
   *Bethesda Softworks




7.Portal 2
   *tukang publish:Valve





6.Gears of War 3
   *tukang publish:Microsoft Games Studios





5.Mortal Combat 9
   *tukang publish:Warner Bros Interactive Entertainment





4.Driver:San Francisco
   *tukang publish:Ubisoft



3.Dead Space 2
   *tukang publish:Electronic Arts



2.Taoru Majutsu no Index
   *tukang publish:ACSCII Media Works



so the grammy awards untuk tahun ini jatuh kepada..jeng..jeng..jeng...

1.Assasin's Creed 3
   *tukang publish:Ubisoft



hehehe...betol tak ape yang aku type tadi??korang pernah main tak game2 ni suma...??aku yang tak pernah dengar leh cik gegendang telinga pun ader...tak taula nak kata apa lagi dah....

ok..cukupla untuk hari ni
*stay tuned!                                    to be continued....


makasih banyak2 utk:encik toptenz


No comments: