Monday, October 24, 2011

GILA:Ritual Makan Bayi di China

Assalamualaikum...

waaa....suda 1 hari aku tak post sini..
rasa macam lama je kan....
besala...kekangan mak aku selaku presiden brukband menyebabkan beliau mensorokkan benda comel tuh....
maka aku pun tak bolehla nak membesarkan eyebag aku sehari semalam semate-mate nak follow korang sumaa...
lol..so..kenala qada 2-3 post hari ni..~~erk aderke qada post entry~~qada semayang malaih pulak nohh..hik hik hik


orait2...hari nak citer pasal Tradisi makan bayi kat China
erk..aku pasal bab2 makan benda pelik2 nih macam ular,katak n tenggiling pernahla aku dengar tapi makan bayi memang out of the mind r...

kenapa diaorang makan baby??
menurut seorang pengusaha makanan pelik nih..makanan ni dikenali sebagai health food yang mampu untuk meningkatkan daya seksual mereka,camnerpon makanan ni susah nak disajikan sebab makanan ni perlu dihidang dalam keadaan fresh not frozen.

lol...macam takder makanan lain nak makan~~emo nih~~
ni dah masuk dalam kes kanibal nih!
yang peliknya kat sana benda nih dah jadi kebiasaan n ritual...
huh...pelik-pelik lah dunia nih


chek ngeri !!!!!!!

hokeh2 sampai sini jek....

assalamualaikum...

silahkan baca

2 comments:

NOVA said...

peerrhhh.. gila betul la negri cina sekung nie.. takut la nak pi cina.. huhuhu

wanie said...

kanibal diaorang nih..takot ngat aeh