Saturday, June 4, 2011

kEk aiskrim! ......Seyes aku terliur mehh......

pertama-tamanya..aku nak mintak maaf dululah kalau aku tergedik ,tergegeh ke n ape ke....tao!!!janji??!!
tindakan yang boleh dilakukan:
korang biarkan jelah aku nak gedik camne pun..asalkan korang hepy..aku lagi la hepy kan..sbb korang bace jgak entry aku yang tak berape masyuk ni...k! enjoy!

Seyes aku lari tajuk laaaa.............cube korang tengok kat atas..berapa panjang punya karangan tu??alamak!!kalau pegi bawak masuk karangan bm ni...konpem faillaa....hehe...
merepek lagi..ok...            back to the title..



Aku suda terliur laa....sudah la aku gila cookie..godaan datang menimpa lagi ke??hah!bende ape tu??back to the title la kan..hari ni aku nak tulis pasal kek aiskrim kan.... korang nak belajar cara nak buat kek tak??

jom..jom!!

aku kat sini cadangkan korang jenguk-jenguk laa web ni erk!     >>>>>>>cara nak buat kek aiskrim

walaupun tak la sesedap kek secret recipe tu...(ok..betol ke?aku main melantak je)at least korang boleh la belajar kan camne nak buat...kot kot la korang boleh jadi chef ke....jangan lupa bagi aku merasa pulak kek korang tu....                                         :)

No comments: